satılık kangal yavrusu ve fiyatları

sivas kangal üretim çiftliginden satılık kangal yavruları aşıları yapılmış kimlikleri vardır.kangal yavruları secereli anne ve babanın yavrularıdır.yavrularımız soy kütügü belgesi ile sahiplendiril mektedir.kangal yavrusu almadan önce bizimle iletişime geçip kangal yavruları ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.kalitenin ve güvenin tek aderesi olan satılık kangal web sitemizi ziyaret etmek için tıklayın.
Satılık Kangal Köpek Yavrusu
en güzel kangal köpek yavruları burada merkez kangal üretim çiftliği olarak kaliteli saf orjinal kangal yavrusu üretmekteyiz yavruların günü gelen aşıları yapılmış olup saglık karneleri çıkartılmıştır.kangal yavrhusu alırken belgelerinide istmeyi unutmayınız.kangal köpegi bir tutkudur.kangal köpegi diger köpeklerden ayıran en büyük özelligi sadakati merhameti aileye baglılıgı.sizde bir dostum olsun istiyorsanız bizi takip edin satılık  kangal köpek yavrusu fiyatları hakkında bilgi almak için web sitemizi ziyaret ediniz.
Satılık Ayıbogan Kangal Yavruları
ayıbogan kangal yavrusu almak için rezerve yaptırmalısınız.ayıbogan kangal yavruları satışa sunulmuş olup anne sütünden kesildigi zaman yeni sahiplerine teslim ediyoruz
ayıbogan kangal yavrusu sahiplen mek  ve fiyatları hakkında bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilir yavrular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yavru kangal köpekleri 

Yavru kangal köpekleri 30 günlük olduktan sonra sert olmayan bir tasma takılarak köpek tasmaya alıştırılmalıdır. İlerleyen zamanlarda da kısa zincir takılarak da köpek zincire alıştırılabilmektedir. Tuvalet eğitimine de en erken 60 aylık olduktan sonra başlanmalıdır. Yavru köpekler genellikle yemek yedikten sonra, uyku sonrası ya da koşmaları, oyun oynamaları, heyecanlanmaları durumunda tuvaletlerini yapmaktadırlar. Bu zamanlarda köpeğin alışkanlığını inceleyebilirsiniz. Yavru köpeğin istemediğin yere tuvaletini yapması durumunda o köpeğin yanınıza alarak bir gazete yardımıyla tuvalet yaptığı yere hafif vurarak buraya bir daha bunu yapmaması gerektiği komutunu iletebilirsiniz. 
Yavru kangal köpek

     Uygun fiyatlara kangal 

sahibinden satılık kangal

Sivas kangalı Sivas'tan: Sivas kangal yavrusu PANTER KANGAL çiftliğinden alınır.

kangal yavrusu sahibi olabilmek için, iletişim sayfamızdan kangal yavrusu fiyatları, satışı ve sevkiyat konusunda bilgi alabilirsiniz.
Sizde gerçek ve safkan kangal yavrusu satın alacaksanız doğru adrestesiniz.nesli bozulmamış kangalın tek adresi

     Hektor Kangal yavrusu

sivas kangal köpegi yavrusu Sivas kangal üretim çiftliginden satılık safkan kangal yavruları anne ve baba scereli köpeklerdir.girmiş oldugu yarışmalrda kendini kanıtlamıştır sizde gerçek kangal yavrusu sahibi olmak için iletişim sayfamızdan müşteri temsilcimizle yavrular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz


     Kangal burada - Yaman

Hakiki kangal yavrusu burada 2 aylık kangal yavrusu yaman erkek çift tırnak, karabaş, kut burun gerçek bir safkan kangal yavrusunda olması gereken özelliklerin hepside mevcuttur.


sivas güncel kangal yavrusu fiyatları

Lütfen kangal alırken orjinal olup olmadıgına dikkat edelim . Sivasda çiftlik adı altında satan bir çok satıcı bulunmaktadır.Hepsi orjinal kangal olup , Türkiye de ve Dünyada birincilik elde etmiş hakiki kangal statüsünde dereceli kangallardır.kangal yavrusu sahipi olmak için bizimle iletişe geçiniz.   
                             Sivas kangal yavrusu satış fiyatları. Çiftliğimiz kangal yavrusu fiyatları aylık ve soy olarak değişmektedir.Kangal yavrusu ve fiyat listesi için sayfamızı ziyaret ediniz      

     satılık malaklı kangal yavruları

satılık saf kan malaklı kangal yavruları satışa sunulmuştur yavrular 45 günlük olup günü gelen aşıları yapılmış olup saglık karneleri çıkartılmıştır.resimde görmüş oldugunuz yavrular iki erkek ve iki dişidir.anne yılda bir sefer yavru yapmaktadır.3 veya 4 dört yavru yapmaktadır.şşampiyon anne ve babanın yavruları girmiş oldugu uluslar arası yarışmalarda birinci gelmişlerdir.malaklı kangal yavrusu fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için bizimle iletişime geçiniz.

  

Yorumlar

Yorum Gönder